Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@12:22:46 GMT

ارسال هفت لایحه به مجلس

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۱۸۳۱۸

ارسال هفت لایحه به مجلس

معاون رئیس جمهور در امور مجلس از ارسال هفت لایحه به مجلس شورای اسلامی خبر داد. ناطقان:  حسینعلی امیری معاون رئیس جمهور در امور مجلس از ارسال هفت لایحه به مجلس شورای اسلامی خبر داد.






ارسال لایحه "تصویب اصلاح اساسنامه سازمان بین المللی کار" به مجلس شورای اسلامی

حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور در توضیح ضرورت تقدیم لایحه فوق گفت: نظر به عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان بین المللی کار و با توجه به لزوم به روز رسانی متن اساسنامه سازمان یاد شده بر مبنای اصلاحات صورت گرفته در هفتاد و دومین فراهمایی عمومی سازمان بین المللی کار، لایحه تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سازمان بین المللی کار متعاقب انتقادات صورت گرفته در خصوص ترکیب هیأت مدیره، به منظور عادلانه‌تر کردن ترکیب آن، نحوه انتخاب مدیر کل، قوانین اصلاح اساسنامه و نحوه رأی گیری در کنفرانس، موادی از اساسنامه را در سال ۱۹۸۶ اصلاح و تصویب کرده‌است.

اصلاحیه مذکور برای الحاق به کشورهای عضو پیشنهاد شده است که تا کنون ۱۰۹ کشور الحاق خود را اعلام کرده‌اند.

ارسال لایحه "تصویب مقاوله نامه ایمنی و بهداشت در معادن ۱۹۹۵ (۱۳۷۴) (شماره ۱۷۶)" به مجلس شورای اسلامی

معاون پارلمانی رئیس جمهور در توضیح ضرورت تقدیم لایحه فوق گفت: با عنایت به ضرورت تضمین حق کارگران نسبت به اطلاع رسانی، آموزش و مشاوره در خصوص مخاطرات اشتغال در صنعت معدن و مشارکت مؤثر آنان در اجرای اقدامات ایمنی و بهداشتی به منظور پیشگیری از آسیب‌ها و بیماری‌های ناشی از این صنعت، لایحه تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.

با توجه به نیاز کارگرانی که در صنعت معدن مشغول کار می‌باشند نسبت به اقدامات ایمنی و بهداشتی و اطلاع از اتفاقات و خطراتی که ممکن است با آن رو به رو گردند و همچنین خساراتی که در اثر بهره برداری از معادن به محیط زیست ممکن است وارد شود، تصویب این مقاوله نامه ضروری است.

ارسال لایحه "تصویب مقاوله نامه ایمنی و بهداشت شغلی ۱۹۸۱ (۱۳۶۰) (شماره ۱۵۵) و پروتکل ۲۰۰۲ (شماره ۱۳۸۱) مقاوله نامه ایمنی و بهداشت شغلی" به مجلس شورای اسلامی

معاون پارلمانی رئیس جمهور در توضیح ضرورت تقدیم لایحه فوق گفت: با عنایت به ضرورت پیشگیری از حوادث ناشی از کار، مرتبط با کار یا در حین کار و تأمین شرایط شغلی سالم و با هدف کاهش عوامل خطر زا در محیط کار این لایحه تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.

این مقاوله نامه در مورد اکثر بخش‌های فعالیت اقتصادی و همه کارگرانی که به کار اشتغال دارند اعمال می‌شود و از اهداف مهم این لایحه، پیشگیری از آسیب به سلامتی و حوادث ناشی از کار، شناسایی مشکلات مهم در وضعیت ایمنی محیط کار و بهداشت شغلی و همچنین بازنگری در روش‌های مؤثر در کاهش عوامل خطرناک در محیط کار را می‌توان نام برد.

گسترش سامانه‌هایی برای بررسی عوامل شیمیایی، فیزیکی و زیستی در مورد خطری که برای سلامت کارگران وجود دارد ایجاد خواهد شد و آموزش‌های لازم در زمینه ایمنی و بهداشت شغلی به کارگران داده می‌شود.

ارسال لایحه "تصویب مقاوله نامه آمارهای کار ۱۹۸۵(۱۳۶۴) (شماره ۱۶۰)" به مجلس شورای اسلامی

معاون پارلمانی رئیس جمهور در توضیح ضرورت تقدیم لایحه فوق گفت: نظر به اهمیت گردآوری، داده آمایی و انتشار آمارهای مربوط به حوزه اشتغال در آسیب شناسی، برنامه ریزی، رفع معضلات و نهایتاً توسعه کیفیت اشتغال و در راستای گسترش همکاری‌های بین المللی در زمینه حقوق کار این لایحه تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.

هر عضوی که این مقاوله نامه را تصویب می‌کند، متعهد می‌شود به طور مرتب نسبت به گردآوری، داده آمایی و انتشار آمارهای بنیادی کار در موضوعات زیر اقدام نماید: جمعیت فعال اقتصادی، متوسط درآمد و ساعات کار، ساختار و توزیع دستمزد، هزینه کار، هزینه‌های خانوار، آسیب‌های شغلی، اختلاف‌های صنعتی و.......

ارسال لایحه "تصویب مقاوله نامه بازرسی کار ۱۹۴۷(۱۳۲۶) (شماره ۸۱)» به مجلس شورای اسلامی

معاون پارلمانی رئیس جمهور در توضیح ضرورت تقدیم لایحه فوق گفت: نظر به اهمیت تضمین اجرای مقررات قانونی مربوط به شرایط کار و حمایت از کارگران، ارائه راهنمایی به کارفرمایان و کارگران در مؤثرترین ابزارهای رعایت مقررات یاد شده و اطلاع رسانی درخصوص هرگونه نقص یا عدم اجرای مقررات مربوط این لایحه تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.

هر عضو سازمان بین المللی کار که این مقاوله نامه برای آن لازم الاجرا است در کارگاه‌های صنعتی، تجاری خود می‌بایست سامانه بازرسی کار را راه اندازی کند که از جمله وظایف این سامانه به موارد ذیل می‌توان اشاره کرد:

- تضمین اجرای مقررات قانونی مربوط به شرایط کار و حمایت از کارگران شاغل مانند مقررات مربوط به ساعت کار، دستمزدها، ایمنی، بهداشت و رفاه، اشتغال کودکان و نوجوانان و...

- ارائه راهنمایی و اطلاعات فنی به کارفرمایان و کارگران در مؤثرترین ابزارهای رعایت مقررات یاد شده

- اطلاع رسانی درخصوص هرگونه نقص یا عدم اجرای مقررات مربوط

بازرسان کار اختیار دارند چنانچه دلایلی بر این داشته باشند که سلامتی یا ایمنی کارگران تهدید می‌شود، اقداماتی را در خصوص رفع نقایص مشاهده شده در کارخانه، طرح عملیاتی یا روش‌های کاری اتخاذ کنند.

ارسال لایحه "تصویب مقاوله نامه حداقل سن ۱۹۷۳(۱۳۵۲) (شماره ۱۳۸) " به مجلس شورای اسلامی

معاون پارلمانی رئیس جمهور در توضیح ضرورت تقدیم لایحه فوق گفت: نظر به اهمیت ایجاد بستر لازم برای برخورداری کودکان از رشد کامل جسمی و ذهنی و با هدف افزایش حداقل سن ورود به اشتغال به عنوان گامی مؤثر در لغو تدریجی کار کودکان، این لایحه تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.

به موجب این سند حداقل سن ورود به اشتغال یا کار در قلمرو آن سرزمین تعیین می‌شود و هیچ فردی با کمتر از سن مذکور در هیچ حرفه‌ای وارد اشتغال یا کار نخواهد شد.

همچنین حداقل سن ورود به هر اشتغال یا کاری که به علت ماهیت آن یا شرایط انجام آن احتمالاً برای سلامت، ایمنی، یا اخلاق جوانان خطرناک باشد، کمتر از ۱۸ سال نخواهد بود.

اشتغال یا کار در برخی مشاغل از سن ۱۶ سالگی نیز مجاز خواهد بود مشروط به آنکه سلامت، ایمنی و اخلاق جوانان کاملاً حفظ شود و جوانان تعلیمات یا کارآموزی ویژه رشته فعالیت مورد نظر را به اندازه کافی دریافت کرده باشند.

ارسال لایحه "تصویب مقاوله نامه مشاوره سه جانبه (استانداردهای بین المللی کار) ۱۹۷۶ (۱۳۵۵) (شماره ۱۴۴)" به مجلس شورای اسلامی

معاون پارلمانی رئیس جمهور در توضیح ضرورت تقدیم لایحه فوق گفت: نظر به اهمیت ایفای نقش مؤثر در همکاری‌های بین المللی در زمینه حقوق کار و با هدف تضمین حقوق کارگران و کارفرمایان برای ایجاد تشکل‌های آزاد و مستقل در چهارچوب استانداردهای بین المللی کار، این لایحه تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.

با عنایت به لزوم رعایت سه جانبه‌گرایی و اهمیت انجام مشاوره‌های سه جانبه میان دولت و سازمان‌های کارگری و کارفرمایی در خصوص استانداردهای بین‌المللی کار، شورای عالی کار و همچنین تشکل‌های عالی کارگری و کارفرمایی، با الحاق به این مقاوله نامه موافقت کردند.
منبع: مهر برچسب ها: مجلس ، لایحه ، بودجه ، ناطقان ، شورا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مجلس لایحه بودجه ناطقان شورا لایحه تقدیم مجلس شورای اسلامی شد سازمان بین المللی کار مجلس شورای اسلامی تصویب مقاوله نامه مقاوله نامه ایمنی و بهداشت بین المللی بهداشت شغلی اشتغال یا کار اجرای مقررات نظر به اهمیت ارسال لایحه حداقل سن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۸۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - سمیه نوری: یکصد و هفتاد و پنجمین جلسه شورای شهر کرمانشاه پس از مدت‌ها بالاخره با حضور شهردار کرمانشاه و حداکثر اعضای شورای شهر تشکیل شد اما این جلسه علاوه بر عدم رسیدگی و بلاتکلیفی بودجه امسال حواشی در روزهای اخیر داشته است.

در پی حواشی رخ داده طی چند روز گذشته خسرو زرافشانی رئیس شورای شهر کرمانشاه در نشستی با اصحاب رسانه با هدف تشریح چگونگی برنامه‌های شورای شهر و دلیل تأخیر تصویب و تعیین تکلیف بودجه شهرداری، اظهار کرد: یکی از دلایل مهم تأخیر در این امر مخارج و هزینه‌های عجیب مطرح شده در بودجه ارائه شده از سوی شهرداری است.

وی افزود: یکی از مشکلات پیش آمده در بودجه نواقص موجود در لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری بود که با وجود اینکه این لایحه در موعد مقرر خود در دی ماه سال گذشته تحویل شورا شد اما نواقص و شبهاتی در این لایحه به چشم می‌خورد اما به دلیل اهمیت و لزوم تصویب به موقع و انجام امور مربوط به شهر کلیات این لایحه با وجود مشکلات فراوانی که داشت به تصویب اعضا رسید.

رئیس شورای شهر کرمانشاه به تناسب میان رقم بودجه ۱۴۰۳ با تحقق درآمدهای سال گذشت و هم‌چنین ضریب درآمدهای پایدار، تصریح کرد: سال گذشته از مجموع بودجه لحاظ شده در شهرداری شاهد تحقق ۵۰ درصدی آن بودیم بنابراین به منظور حفظ این تناسب باید امسال بودجه شهرداری را با نهایتاً چهار هزار میلیارد تومان بودجه تصویب می‌کردیم در خالی که این رقم از سوی شهرداری با ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تقدیم شده است.

زرافشانی با تاکید بر اینکه جزئیات بودجه ۱۴۰۳ پر از اشکال است، گفت: با وجود اینکه در بحث کلیات بودجه مشکلات بسیاری وجود داشت اما در نهایت این بودجه در مرحله نخست تصویب شد اما برای سایر هزینه‌ها که در غالب پیشنهاد به شورا ارسال شده است باید با کمیسیون مربوطه بررسی داشته باشیم.

وی ادامه داد: با توجه به درخواست و اعتراضاتی که از سوی شهرداری برای طرح دوفوریتی لایحه بودجه ۱۴۰۳ مطرح شده باید یادآوری کنم که این مسئله مستلزم این امر نمی‌شود و باید حتماً از طریق کمیسیون مربوطه در شورا مورد بررسی قرار گیرد و واگذاری آن به کمیسیون هیچ گونه منع و مشکل قانونی ندارد.

رئیس شورای شهر کرمانشاه به چند مورد از ارقام موجود در لایحه بودجه شهرداری کرمانشاه برای امسال اشاره و عنوان کرد: در این لایحه مزایای کارمندان رسمی شهردار با افزایش ۱۱۴ درصدی مزایای کارمندان رسمی شهرداری نسبت به سال گذشته به ۱۹۷ میلیارد تومان رسیده و تناقض عدم تناسب فاحشی بین افزایش مزایای کارگران شهرداری تنها با سه درصد و رقمی حدود ۸۴ میلیارد تومان وجود دارد.

زرافشانی یادآوری کرد: هزینه تشریفات از پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به یازده میلیارد تومان، هزینه مواد غذایی از ۱۹ میلیارد به ۴۲ میلیارد تومان، هزینه سمینارها و جلسات از ۱.۵ میلیارد به چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و هزینه امور متفرقه از ۱۲ میلیارد به ۲۷ میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: یکی از مواردی که هزینه زیادی برای آن در بودجه لحاظ شده تشویقی موردی بوده و با وجود اینکه سال‌های گذشته در بودجه اسمی از آن نبوده هم اکنون ۱۵ میلیارد تومان برای آن تقاضا شده و از طرفی سال گذشته که کمک‌های رفاهی پرسنل ۳۰ میلیارد تومان لحاظ شده بود امسال با توجه به اینکه سال گذشته هیچ گونه هزینه‌ای صرف آن نشده به ۱۰ میلیارد تومان تقلیل یافته است.

رئیس شورای شهر کرمانشاه تاکید کرد: هزینه اضافه کاری‌ها با ۷۰ درصد رشد از ۱۸۶ میلیارد تومان به ۳۱۶ میلیارد تومان رسیده، هزینه اطلاع‌رسانی از ۵۰۰ میلیون تومان به دو میلیارد تومان، هزینه چاپ آگهی اداری و عکس و نقشه از ۱.۲ میلیارد به سه میلیارد تومان و هزینه تبلیغات تلویزیونی و مستند از ۱.۲ میلیارد تومان به شش میلیارد تومان رسیده است.

زرافشانی به لحاظ کردن سه میلیارد تومان بودجه برای هزینه آگهی تبلیغات اشاره کرد و عنوان کرد: این بودجه نیز در لایحه سال وجود نداشته و امسال به لایحه ۱۴۰۳ اضافه شده است و هزینه عکاسی و فیلم برداری از ۵۰۰ میلیون به ۲.۵ میلیارد تومان ذکر شده است.

وی از یکی دیگر از هزینه‌های عجیب و سنگین شهرداری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ یاد و مطرح کرد: در بودجه پیشنهادی تقدیم شده به شورای ردیفی با عنوان هزینه بازدیدهای شهردار که جز هزینه‌های پیش بینی نشده ذکر شده که مبلغی ۶۴ میلیارد تومانی برای آن در نظر گرفته شده حال آن این مبلغ در سال گذشته تنها ۴۰ میلیارد تومان بوده و در جای دیگر از این بودجه هزینه تشریفات که سال قبل پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده امسال به ۷.۱ میلیارد تومان رسیده است.

شهردار کرمانشاه برای ردیف‌های بودجه‌ای ذکر شده در لایحه بودجه ۱۴۰۳ باید پاسخگو باشد

زرافشانی با تاکید بر اینکه شهرداری باید در راستای کاهش بودجه‌های جانبی تلاش می‌کرد، گفت: با توجه به اینکه سال گذشته ۵۰ درصد تحقق بودجه از لایحه در شهرداری انجام گرفته باید امسال باید در لایحه بودجه به کاهش هزینه‌ها در بودجه توجه بیشتری می‌کرد اما این امر مورد توجه نبوده و اکنون شاهد کاهش هزینه بخش‌هایی غیرضروری در بودجه ۱۴۰۳ هستیم.

وی به معطل اصلی کرمانشاه نیز اشاره کرد و بیان داشت: ترمیم و رسیدگی به آسفالت جاده‌ها یکی از مهمترین بخش‌ها و وظایف شهرداری‌ها است که بر اساس لزوم آن در بودجه ۱۴۰ میلیارد تومان برای آن لحاظ شده بود این در حالی است که این بودجه در اصلاحیه به ۷۵ میلیارد تومان تقلیل یافته و همین امر باعث می‌شود که مردم تغییرات و تلاشی برای رفع مشکلات استان نداشته باشند.

رئیس شورای شهر کرمانشاه با اعلام آمادگی خود برای گفتگوی مستقیم با شهردار کرمانشاه در خصوص لایحه بودجه ۱۴۰۳، اذعان داشت: با توجه به هزینه‌های پیشنهاد شده از سوی شهرداری کرمانشاه شهردار باید با ارائه مستندات و دلایل قانع کننده نسبت به ردیف‌های بودجه ۱۴۰۳ پاسخگو باشد.

در ادامه این ماجرا و اظهارات رئیس شورای شهر کرمانشاه نادر نوروزی شهردار این شهر نیز در واکنش به سخنان خسرو زرافشانی به عنوان رئیس شورای شهر در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: طی چند روز گذشته اظهاراتی از سوی رئیس شورای شهر کرمانشاه در جمع خبرنگاران صورت گرفته که باعث بروز شبهه و حواشی شده است که بخش عمده آن به دلیل نادرستی اطلاعات انتقال داده شده بوده است.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات پیش آمده در تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ و عدم ارسال آن نامنظم بودن جلسات شورای شهر بوده، افزود: جلسات شورای شهر در یک بازه زمانی از مرداد ماه تا دی ماه به صورت کامل دچار رکود بوده و جلسات آن انجام نشد این در حالی است که لایحه بودجه شهرداری پیش از این موعد آماده بود.

شهردار کرمانشاه تصریح کرد: برخلاف ادعای مطرح شده از سوی شورای شهر در تمامی جلسات تشکیل شده نمایندگان شهرداری برای پاسخگویی و رفع شبهات حاضر بودند و با وجود ارسال به موقع لایحه بودجه اما کلیات این لایحه در اوایل اسفندماه در شورا به تصویب رسید و سپس در ۲۸ اسفندماه با ارسال به فرمانداری مصوب شد.

نوروزی تاکید کرد: با تأخیر ۲ ماهه‌ای که در تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ صورت گرفت و با پیگیری‌های انجام شده به دلیل تصویب ۲ دوازدهم بودجه اعتراضی به کمیته تطبیق ارسال کردیم که آن هم به دلیل حساسیت و اهمیت امور و شهرداری نهایتاً به تصویب رسید تا کارهای شهر روی زمین نماند.

وی در پاسخ به عدم تصویب لایحه دو فوریتی بودجه از سوی شورای شهر، گفت: بر اساس قانون طرح دو فوریتی لایحه بودجه ۱۴۰۳ به شورای شهر برده شد و انتظار می‌رفت که این لایحه به رأی اعضا گذاشته شود اما این درخواست با نظر شخصی رئیس شورای شهر رد شد و با اختیار خود مجدد هزینه این لایحه را مجدد به کمیسیون فرستاد و با اعلام کفایت مذاکرات جلسه شورا را به اتمام رساند.

هزینه ۶۴ میلیارد تومانی بازدیدهای شهردار جایگزین و جبرانی برای کمبودبودجه‌های عمرانی

نوروزی در ادامه پاره‌ای از توضیحات در خصوص شبهات برای هزینه‌های عنوان شده توسط رئیس شورای شهر، بیان کرد: آنچه که در کشور برای تمامی شهرها ثابت است چارت بودجه بر اساس یک ساختار مشخص شده در سطح کلاً تدوین شده و بر خلاف ادعای رئیس شورای شهر نمی‌توان کد و ردیف بودجه‌ای خارج از این چارت را اضافه کرد و بر همین اساس برای نظارت بر این امر تعداد یازده دستگاه نظارتی به جز شورای شهر بر امورات شهرداری و لایحه بودجه نظارت انجام می‌گیرد و با کمترین تخلف برخورد می‌شود.

وی گفت: یکی از شبهات مطرح شده از سوی شورای شهر هزینه ۴۲ میلیارد تومانی غذا است اما این ردیف بودجه به گونه‌ای عنوان شده که گویی تمام این هزینه و غذاها توسط شخص خود و هیأت مدیریت خورده شده در حالی این هزینه برای کارگران این مجموعه به تعداد یک هزار و ۷۰۰ نفر که در ۲ شیفت مشغول به کار هستند صرف می‌شود.

شهردار کرمانشاه ادامه داد: این هزینه برای هر کارگر با حداقل مبلغ اگر به طور روزانه محاسبه شود حتی بیشتر از ۴۲ میلیارد تومان و تا ۹۰ میلیارد تومان هم خواهد رسید اما با تأمین اولیه هزینه‌ها برای موارد اولیه و قرار دادن با یک رستوران در صرف هزینه‌های اضافه صرفه‌جویی انجام خواهد گرفت.

نوروزی به ابهام و شبهه مطرح شده دیگر از سوی خبرنگاران که توسط رئیس شورای شهر ایجاد شده بود، عنوان کرد: ردیفی از بودجه در لایحه بودجه ۱۴۰۳ با عنوان بازدیدهای شهردار مطرح شده که مبلغ ۶۴ میلیارد تومان نیز برای آن لحاظ کردیم اما متأسفانه به دلیل عدم آگاهی رئیس شورای شهر از عناوین مطرح شده شبهاتی مطرح شده در این راستا که تشویش اذهان عمومی را به دنبال داشته است.

نوروزی تاکید کرد: مبلغ ۶۴ میلیارد تومانی تعریف شده برای بازدیدهای خود را با هدف رفع مشکلات از پیش تعیین نشده‌ای است که توسط شخص بنده و یا معاونین در بازدید و دیدارهای میدانی از محلات و نقاط مشکل را است که این مشکلات به دلیل اینکه در طرح‌های عمرانی تعریف نشده‌اند در قالب این بند در لایحه بودجه آورده شده است.

مشکلات شخصی شورای شهر با شهردار نیابد مسائل مربوط به شهر را متأثر کند

وی به تشریح چگونگی بخشی از بودجه لحاظ شده با عنوان تشویقی موردی، گفت: بر اساس قانونی که برای نیروی پرسنل شهرداری تعریف شده در سال هر یک از این افراد می‌توانند سالانه ۲ بار از این طرح بهره مند شوند که با محاسبات انجام شده مبلغ ۱۵ میلیارد تومان مورد نیاز برای تحقق این حق بوده است.

شهردار کرمانشاه همچنین به هزینه مطرح شده برای آسفالت جاده‌ها و خیابان‌ها نیز اشاره کرد و افزود: بر اساس ادعای رئیس شورای شهر کرمانشاه اعتبار و بودجه شهر برای آسفالت از ۱۴۰ میلیارد تومان به ۷۵ میلیارد تومان رسیده اما این ادعا به طور کامل رد می‌شود چرا که این اعتبار از سوی شورا اشتباه عنوان شده و در اصل این اعتبار در سال گذشته ۲۹۰ میلیارد تومان بوده و امسال با روند افزایشی در جهت بهبود وضعیت آسفالت شهر به ۳۲۰ میلیارد تومان رسیده است و به هیچ عنوان کاهش نداشته است.

در پایان نوروزی به محاسبات اشتباه شورای شهر در میزان تحقق بودجه در سال گذشته، بیان کرد: شورای شهر تنها بودجه‌های نقدی صرف شده را در نظر گرفته در حالی که بخشی از این تحقق غیر نقدی بوده و اگر به طور جمعی هزینه و بودجه نقدی و غیر نقدی را در نظر داشته باشیم سال گذشته تحقق بودجه ۷۰ درصدی انجام گرفته اما نکته قابل توجهی که باید مورد نظر قرار گیرد این است که شورای شهر به دلیل بروز برخی اختلافات شخصی با بنده بودجه و هزینه‌ها و حتی امورات شهرداری را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بودجه شهرداری کرمانشاه پس از ۲ ماه کش و قوس بالاخره تصویب شد

با این حال اما بر اساس گفته‌های پوریا فخری نایب رئیس شورای شهر کرمانشاه بالاخره بودجه لایحه ۱۴۰۳ با تأخیر ۲ ماهه پس از کش و قوس‌های فراوان بین شهرداری و شورای شهر با حضور ۱۰ عضو شورا و شهردار کرمانشاه این لایحه مجدداً بررسی و اشکالاتی که در خصوص آن وجود داشت رفع و تصویب شد.

وی افزود: با توجه به بالا بودن رقم برخی کُدهای بودجه‌ای در لایحه ارائه شده از سوی شهرداری تعدادی از اعضای شورا نسبت به آن اعتراض داشته که با بررسی‌های انجام شده در نهایت بودجه‌ای که از سوی شهرداری با اعتبار مورد نیاز ۶.۳ میلیارد تومان پیشنهاد شده بود در نهایت با ۶ هزار میلیارد تومان به تصویب اعضا رسید.

با توجه به اظهارات مطرح شده از سوی رئیس شورای شهر و شهردار کرمانشاه مشکلاتی در تأمین بودجه و عدم تأیید و تصویب نهایی لایحه بودجه از سوی شهرداری رخ داده اما فارغ از تمام آنچه که گفته شد و ادعاهای بیان شده تنش‌های پیش آمده در بین این ۲ مجموعه به ضرر شهر بوده و تنها قربانی چالش‌ها شهر و مردم خواهند بود.

با وجود اینکه این بودجه با تأخیر ۲ ماهه بالاخره به تصویب شورای شهر رسید اما باید توجه داشت که به دلیل تنش و مشکلات بین برخی اعضا با شهردار و جناح بندی‌های اعضای این شورا به صورت مخالفان و موافقان شهردار امورات این شهر تنها به دلیل خصومت‌های شخصی این ۲ گروه ۲ ماه معطل و معلق ماند و گویی مشکلات و معضلات کرمانشاه آخرین اولویت شورا بوده است.

این در حالی است که انتظار می‌رفت به دلیل مشکلات عدیده شهر کرمانشاه بیشتر مورد توجه اعضای شورا قرار گیرد اما بر خلاف تصورات حتی اعتراض و نارضایتی شهروندان از اوضاع نابسامان شهر نیز حریف اختلافات بین اعضا نشد.

همچنین با توجه به اینکه طی چند ماه اخیر عدم تشکیل جلسات شورای شهر تذکر و اولتیماتوم سه ماهه استاندار را برای آنها به دنبال داشت اکنون موعد سه ماهه آنها فرا رسید اما نکته قابل توجه دیگری که مسئول بالادستی استان باید آن توجه داشته باشند این است که اگر چه مشکل عدم تشکیلات جلسات شورای شهر تا حدودی رفت شده اما تنش‌های بین این ۲ همچنان مشکل آفرین بوده و آسیب‌های ناشی از آن دامن کرمانشاه را گرفته است.

کد خبر 6094505

دیگر خبرها

  • نامه ۸۶ قانونگذار دموکرات به بایدن: اسراییل قوانین ما را نقض می‌کند
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیت
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری