Web Analytics Made Easy - Statcounter

توافق‌نامه اجرایی برنامه ملی اشتغال جمهوری اسلامی ایران به منظور اجرای‌بخشی از «برنامه ملی ایجاد و توسعه اشتغال پایدار بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منعقد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، توافق‌نامه اجرایی برنامه ملی اشتغال جمهوری اسلامی ایران، ذیل مصوبات شورای عالی اشتغال، به منظور اجرای‌بخشی از «برنامه ملی ایجاد و توسعه اشتغال پایدار با هدف ایجاد به طور میانگین سالانه یک میلیون فرصت شغلی طی سال‌های ۱۴۰۰ الی ۱۴۰۴» بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این توافق‌نامه با هدف افزایش انطباق آموزش‌های تخصصی با نیاز بازار کار به منظور ایجاد و تثبیت اشتغال و ارتقای مهارت تخصصی و اشتغال‌پذیری فارغ التحصیلان به امضاء رسید.

توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، مهارتی و کسب و کار برای دانشجویان از طریق غنی‌سازی اوقات فراغت و برنامه‌های فوق برنامه و با استفاده از ظرفیت دروس مختلف مرتبط و فعال‌سازی دانشگاهی، پیگیری لحاظ امتیاز (ترفیع – ارتقاء) برای اساتیدی که به اشتغال دانشجویان و دانش‌آموختگان کمک می‌کنند، کمک دانشگاه‌ها به شناسایی مزیت‌های اقتصادی و فرصت‌های اشتغال و بهبود فضای کسب و کار در استان‌ها و شهرستان‌ها با روش‌های علمی و کمک به تقویت و ترویج فناوری‌های مربوط به تولید و ایجاد اشتغال در سطوح مختلف ملی، منطقه‌ای و محلی از جمله مفاد این توافق‌نامه است.

از دیگر مفاد این توافق‌نامه می‌توان به کمک به تقویت و ترویج فرهنگ کار، تعاون و اشتغال و کارآفرینی بین دانشجویان و اساتید دانشگاه، برنامه‌ریزی برای تقویت کلینیک‌های مشاوره اشتغال و کسب و کار برای دانشجویان، برنامه‌ریزی برای تقویت فعالیت‌های نوآورانه و فن‌آورانه در دانشگاه‌ها، ایجاد امکان استفاده از امکانات موجود در دانشگاه‌ها (فضا و تجهیزات و…) برای اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان، ثبت اقدامات مرتبط با اشتغال در سامانه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کمک به انطباق آموزش و بازار کار اشاره کرد.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر اساس این توافق نامه متعهد است نسبت به ایجاد و توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار در مناطق هدف و برای گروه‌های هدف مطابق برنامه اعلامی و همچنین نسبت به ورود اطلاعات و داده‌های برنامه‌ای با جزئیات تعیین جامعه هدف، مناطق جغرافیایی، منابع مالی و نقش آفرینی در حلقه و عوامل موثر در اشتغال در درگاه داشبرد برنامه ملی اقدام نماید.

ایجاد زمینه فعالیت و مشارکت طرفین در زیست بوم ملی اشتغال جهت راهبری و نظارت بر برنامه‌های اشتغال، اقدام و پیگیری لازم جهت تسهیل در اجرای برنامه‌های اشتغال در هماهنگی با سایر نهاد‌های ذیربط در حوزه تدوین برنامه و بودجه در سطح ملی و استانی و هماهنگی و پیگیری لازم جهت تأمین منابع مالی برنامه‌های اشتغال نیز از تعهدات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر اساس این توافق نامه است.

گفتنی است این توافق‌نامه که توسط محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و  حجت الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به امضاء رسید، برای طرفین به مدت دو سال نافذ و لازم الاجراست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تفاهم نامه همکاری جمهوری اسلامی ایران اشتغال کار و رفاه اجتماعی تحقیقات و فناوری توافق نامه وزارت تعاون برنامه ملی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۰۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم

ایسنا/لرستان استاندار لرستان با بیان اینکه محور اصلی کار ما توجه به کسب و کار و اشتغال است، گفت: باید سطح رفاه اجتماعی در استان را ارتقا دهیم.

ابوطالب شفقت امروز در مراسم گرامیداشت روز شورا که در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی لرستان برگزار شد، با بیان اینکه اعضا شورای اسلامی شهر و روستا باید بدون دغدغه و با آرامش دوره شناخت را بگذرانند، اظهار کرد: برای جمع‌آوری اطلاعات از اقدامات انجام شده و ادامه‌ کارهای نیمه‌کاره و همچنین ایجاد زیرساخت‌های لازم در توسعه و پیشرفت استان، شوراها بهترین منابع شناخت هستند.

وی سرپنجه خدمت به حوزه‌های شهری و روستایی را شوراها عنوان و افزود: باید در استان اصول عدالت رفتاری و ارتباطی در شوراها و ارگان‌های دولتی برقرار شود.

استاندار لرستان بیان کرد: با توجه به مشکلات موجود نیاز استان به فعالیت و توسعه بخصوص در حوزه زیر ساخت‌ها و آمادگی برای دعوت سرمایه‌گذاری به منظور ایجاد اشتغال و فعالیت کسب و کار بسیار بالا است.

مدیر ارشد لرستان خاطرنشان کرد: محور اصلی کار خود را توجه به کسب و کار و اشتغال گذاشته‌ام و باید تلاش کنیم تا با ارتقا سطح درآمد مردم رفاه اجتماعی را بالا ببریم.تحقق این امر مستلزم رفتار درست و فراهم کردن  زیر ساخت‌های عمرانی و اقتصادی است.

شفقت بر لزوم فراهم‌کردن فضا و بستر مناسب برای سرمایه‌گذاری فراهم تاکید و عنوان کرد: در این مسیر تشکیل اتحادیه‌های اقتصادی از جمله تعاونی‌های روستایی و مشارکت مردم بسیار مهم است.

وی لازمه پیشرفت لرستان را اتحاد عمومی و یکپارچگی همه اقشار و آحاد جامعه عنوان کرد و گفت: به همه ارگان‌ها به‌ویژه معاونین خود عدالت رفتاری را تذکر می‌دهیم.

گفتنی است، در پایان این همایش از شهرداران و شوراهای برتر استان تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در پارسال
  • پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار برای حمایت از کارگران
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد