Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش روز سه شنبه ایرنا از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «محمود کریمی بیرانوند» در آئین انعقاد تفاهم نامه همکاری با بنیاد علوی با اشاره به سیاست‌های این معاونت برای هم‌افزایی ظرفیت‌های اشتغالزایی در کشور، نگاه به مناطق مرزی در حوزه ایجاد فرصت‌های شغلی را مهم دانست.

وی اظهار داشت: در حل مسئله اشتغال همه نهادهای دولتی و حاکمیتی در کشور مسئول‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسوول با تقدیر از نگاه بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی در اجرای طرح‌های مشارکتی و استفاده از توان فرابخشی، افزود: در سال‌های گذشته متأسفانه، این هم‌افزایی به صورت جامع و متمرکز وجود نداشته و همین امر حوزه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را نیز با چالش مواجه ساخته بود.

کریمی بیرانوند عملکرد جزیره‌ای دستگاه‌های حوزه اشتغال را غیرقابل قبول عنوان کرد و گفت: در دولت مردم برای رفع نواقص سیاستگذاری‌های کلان حوزه اشتغال مسیر ویژه‌ای باز شده است.

سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: اشتغال بیشتر از آنکه نیازمند تامین مالی باشد، مسئله‌ای اجتماعی است و باید مهارت آموزی، استعدادیابی، بازارسنجی و آینده پژوهی در سیاست‌ها دخیل باشند.

وی به ویژگی‌های زیست بوم ملی اشتغال جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: با همین هدف‌گذاری در خصوص رفع موازی کاری و عملکردهای جزیره‌ای دستگاه‌های اجرایی، این سامانه می تواند به رونق معیشت مردم کمک کند.

سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه هر منطقه مرزی باید گذرگاهی برای صادرات و توسعه تجارت با کشورهای همسایه باشد، اظهار کرد: تفاهم نامه با بنیاد علوی با اولویت مناطق مرزی و تعیین کمیته‌های فنی اجرایی خواهد شد.

«وحید خاوئی» مدیرعامل بنیاد علوی نیز در این نشست با تقدیر از پیگیری‌های معاونت اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای امضای این تفاهم نامه، گفت: امیدواریم با تعیین نقاطی مشخص بتوانیم هم افزایی خوبی برای کمک به ایجاد اشتغال مناطق محروم داشته باشیم.

وی افزود: تمرکز ویژه ما بر مناطق مرزی است و با دیدگاه مثبت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چشم‌انداز مثبتی برای این همکاری ترسیم می‌شود.

طرح زیست بوم ملی اشتغال دستاورد مهم 

مدیرعامل بنیاد علوی بر شناسایی فرصت‌ها و تهدیدهای این مناطق تأکید کرد و گفت: مردم ساکن مناطق مرزی وظیفه‌ای مضاعفی در پاسداری از کیان کشور دارند و باید با نگاه متفاوتی به طرح‌های توسعه‌ای آنان توجه داشت.

خاوئی اظهار کرد: در مسیر اجرای سیاست‌های هم‌افزایی وزارت تعاون آمادگی کامل داریم و از تمام ظرفیت‌های موجود برای حل مسئله بیکاری کمک خواهیم گرفت.

وی طرح زیست بوم ملی اشتغال جمهوری اسلامی ایران را نیز دستاوردی مهم برای این حوزه عنوان کرد و گفت: داده‌های آماری و مطالعات تخصصی خود را برای تکمیل این سامانه در این اختیار قرار خواهیم داد.

این تفاهم‌نامه در راستای برنامه‌های راهبردی وزارت مردم در خصوص هم‌افزایی ظرفیت‌های مشترک دستگاه‌های اجرایی برای توسعه اشتغال در کشور و با استناد به مصوبات هشتاد و یکمین جلسه شورای عالی اشتغال کشور در خصوص توسعه اقتصاد مرزی و مصوبه هیئت وزیران مبنی بر برنامه ملی تقویت کسب و کار، معیشت مرزنشینان و ایجاد اشتغال پایدار مناطق مرزی منعقد شد.

شناسایی ظرفیت‌های بومی در مناطق کم برخوردار، هدایت منابع و تسهیلات بانکی به طرح‌های اثرگذار، توسعه مهارت‌ آموزی، استعدادیابی و حمایت از توسعه مشاغل خانگی و تسهیل اجرای طرح‌های کارآفرینی معلولین و خانواده‌های آسیب پذیر از اهم مفاد این تفاهم نامه است.

همچنین شناسایی کسب و کارهای هدف در مقیاس‌های متفاوت و مراحل مختلف تکمیل طرح بر اساس ظرفیت ایجاد اشتغال و به تفکیک بخش‌های مختلف اقتصادی در شهرستان‌های مرزی و کم برخوردار، اعطای کمک های حمایتی و تامین مالی کسب و کارهای هدف شناسایی شده و واجد شرایط و اطلاع رسانی و انجام هماهنگی‌های لازم با ادارات و واحدهای زیر مجموعه یا وابسته در مناطق هدف به منظور تسهیل و تسریع در اقدامات اجرایی بر اساس این تفاهم نامه دنبال می‌شود.

در پایان مقرر شد نمایندگانی از هر دو طرف با تشکیل کمیته‌ای فنی زمینه اجرای مفاد این تفاهم نامه را فراهم کنند.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران بنیاد علوی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران بنیاد علوی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران بنیاد علوی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۹۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«مهدی اسماعیلی» از حوزه انتخابیه خدابنده به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

رویکرد مردم به سمت انتخاب نیروهای ارزشی ولایی و انقلابی است، شاکله مجلس دوازدهم هم مانند یازدهم بوده و اکثر نمایندگان سمت و سوی اصولگرایی خواهند داشت‌.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

باتوجه به اهمیت نظام آموزشی کشور که پایه پیشرفت و اساس هر کشوری بوده و با توجه به سابقه دیرینه‌ام در آموزش عالی و آموزش و پرورش، ترجیح می‌دهم در مجلس آینده مانند مجلس یازدهم در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس فعالیت داشته باشم.

مهمترین رکن آموزش و پرورش مربوط به نیروی انسانی آن است، معلمان نقش کلیدی در نظام تعلیم و تربیت کشور دارند و برای ایجاد انگیزه در معلمان و تأمین کسری آموزش و پرورش باید اهتمام لازم را داشته باشیم.

همچنین مهمترین چالش آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی است و سالانه ۶۰ هزار نیرو بازنشسته می‌شوند پس لازم است به شیوه‌های مختلفی این کمبود را برطرف کنیم.

مدارس باید با تکمیل کادر پرورشی، مدیران و معاونان اداره شود؛ بنابراین باید نیروها تأمین شوند تا اثرگذاری و ارتقا کمیت و کیفیت آموزش و پرورش را شاهد باشیم.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون آموزش و تحقیقات- و موضوعاتی چون تعجیل در اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، ساماندهی نیروهای انسانی و تدوین محتواهای آموزشی متناسب با زمان حاضر را پیگیری می‌کنم.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

مهاجرت بی رویه‌ای را در شهرهای مختلف استان شاهد هستیم، یکی از عوامل نگه‌داشت جمعیت در هر جامعه‌ای اشتغال پایدار است، پس باید یکی از مهمترین موضوعات لزوم کارآفرینی و اشتغال‌زایی برای افراد جویای کار باشد تا ماندگاری جمعیت را رقم بزند.

تمام تلاش خود را برای ایجاد اشتغال پایدار به کار ببندیم تا از مهاجرت بی‌رویه جلوگیری کرده و شاهد پیشرفت و آبادانی تمام شهرستان‌های استان باشیم.

کد خبر 6092670

دیگر خبرها

  • کاهش آفت ملخ در زمین‌های کشاورزی با بارش‌های بهاری
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • مین‌زدایی ۳.۵ میلیون هکتار از مناطق مرزی غرب و جنوب غرب توسط ارتش
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری