Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، رئیس سازمان زندان‌ها و مسؤول سازمان بسیج سازندگی در راستای توسعه همکاری‌ها و تعاملات هرچه بیشتر در تحقق اهداف مشترک در حوزه‌های مختلف اشتغال و توانمندسازی زندانیان، تفاهمنامه مشترکی را منعقد کردند.

از تمام ظرفیتمان برای بازگشت زندانیان به حیات طیبه استفاده می‌کنیم

غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌ها در نشست انعقاد و امضای این تفاهمنامه که به میزبانی این سازمان برگزار شد، گفت: افرادی که ما در زندان‌ها متکفل امور آنان هستیم به نوعی از ضعیف‌ترین اقشار جامعه یا به لحاظ مادی و یا فکری هستند و این امر باعث شده است که آنان در ورطه گناه و جرم بیفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس اقتضا می‌کند که ما نیز از تمام ظرفیت‌هالی قانونی استفاده کنیم تا آنان نیز حیات طیبه خودشان را کسب و زندگی سعادتمندانه ‎ای را پس از آزادی در پیش گیرند.

وی ادامه داد: یکی از ابعاد تحقق مهمترین هدف سازمان که موضوع اصلاح و تربیت زندان است، مسأله اشتغال و حرفه‌آموزی است. خوشبختانه در این سال‌ها شعار سال نیز با محوریت تولید، تعریف شده و برای ما هم در زندان‌ها اشتغال‌آفرینی از برنامه‌های اولویت‌دار است. در ابتدای سال هم به مدیران زندان‌های سراسر کشور تأکید کرده‌ایم که باید با استفاده از ظرفیت‌های مردمی، خیرین، کارآفرینان و دیگران در احقاق آن بکوشند.

با هم‌افزایی درجهت گره‌گشایی از کار مددجویان قدم جدی برمی‌داریم

رئیس سازمان زندان‌ها خاطرنشان ساخت: تجربه ۴۳ ساله پس از انقلاب اسلامی نشان داده است که در کار‌های جهادی هرجا بسیج در امور سازندگی، محرومیت‌زدایی و ... وارد شده، موفق بوده است؛ چرا که بسیجیان روح افراد را نشانه می‌روند و دل مردم را هم به دست می‌آورند و چون با خلوص نیت کار می‌کنند خداوند نیز به این اقدامات آنان برکت می‌دهد.

محمدی امضای تفاهمنامه با سازمان بسیج سازندگی در ماه مبارک رمضان را به فال نیک گرفت و گفت: امیدوارم ابعاد مختلف تفاهمنامه، با بهره‌گیری از ظرفیت سازمان بسیج سازندگی در ایجاد اشتغال و توانمندسازی زندانیان و کمک به معیشت خانواده آنان بواسطه ایجاد شغل برای سرپرست آنان، عملیاتی شود و با این هم‌افزایی درجهت گره‌گشایی از کار مردم قدم جدی برداریم.

چهره زندان‌های کشور غالبا فرهنگی و تربیتی است

همچنین در نشست امضای این تفاهمنامه سردار زهرایی، مسؤول سازمان بسیج سازندگی گفت: در سال گذشته چندین بار از زندان‌ها سرکشی داشته‌ام و معتقدم که امروز خوشبختانه فضای حاکم بر زندان‌های کشور غالبا چهره فرهنگی و تربیتی گرفته و در این تغییر و تحول موفق عمل کرده‌ایم.

مسؤول سازمان بسیج سازندگی درخصوص تحول در جهان‌بینی زندانیان تأکید کرد: این جهان‌بینی باید در انجام مصادیقی متبلور شود که یکی از بهترین ابعاد آن، مهارت‌آموزی و اشتغال مددجویان خواهد بود. زمانی جامعه، زندانی متحول‌شده را می‌پذیرد که دارای مهارت و هویت جدیدی هم باشد که این نیز در شغل او نمایانگر می‌شود.
 
وی افزود: وظیفه داریم به مددجویان کمک کنیم تا هم نگرشش تغییر کرده و هم برایش ایجاد شغل کنیم. ما برای این کار تمام قد پای کار آمده‌ایم. ما در بسیج در ابعاد مختلف اعم از جهاد در حوزه درمان گرفته تا آزادسازی زندانیان مهارت و تبحر داریم به نحوی که طی دو سال گذشته آزادی حدود ۱۰ هزار زندانی جرائم غیرعمد را با کمک بسیج حقوقدانان و دیگران جامعه عمل پوشانده‌ایم.

زندانیان را از جز اهدف خود و از محرومین می‌دانیم

سردار زهرایی با بیان اینکه بسیج سازندگی نیز به‌عنوان دستگاه اجرایی کشور دارای تسهیلات و وظایفی است، گفت: نقطه هدف ما محرومین است و در این رابطه زندانی را هم جزو محرومینی می‌دانیم که نیازمند رسیدگی هستند. آمادگی داریم هم در توانمندسازی اشتغال آنان و هم بازاریابی محصولات و ... برای آنان اقدام کنیم. ضمن اینکه رسیدگی به خانواده نیازمند آنان نیز تحت پوشش ما می‌تواند قرار گیرد.
 
وی، تصریح کرد: امروز هم‌افزایی و کنارهم قرار گرفتن برای ما نه تشریفات بلکه ضرورت است تا مشکلات کشور حل شود. بعد از امضای تفاهمنامه با سازمان زندان‌ها و ابلاغ به استان‌ها، جلسات مشترکی را در تشریح آن با مسئولان سازندگی، حقوقدانان و مدیران کل زندان‌ها خواهیم داشت تا اقدام عملیاتی در شروع سال صورت گیرد. گزارشگیری‌های مشترک و نظارت بر اجرای تفاهمنامه نیز در دستورکار است.

گفتنی است در این نشست همچنین سیدعبدالله مرتضی، معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندان‌ها و نیز سهراب انبارکی مسئول سازمان بسیج حقوقدانان کشور، گزارشی از اقدامات قبلی و همچنین برنامه‌های مشترک در کمک به اشتغال و آزادسازی زندانیان کشور ارائه دادند.
 
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان زندانها سازمان بسیج مستضعفین سازمان بسیج سازندگی سازمان زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۸۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد

سرهنگ پاسدار علی‌اکبر طحان در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته معلم و بسیج سازندگی گفت: بعد از انحلال وزارت جهاد سازندگی و ادغام آن با جهاد کشاورزی، خلأ بزرگی در عرصه خدمت‌رسانی مشهود بود که با فرمان مقام معظم رهبری در ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۳۷۹ این سازمان در سپاه تشکیل شد.

او با بیان اینکه هدف از تشکیل این سازمان، سازماندهی جهادگران عرصه محرومیت‌زدایی در جامعه بود، تصریح کرد: این نهاد در کنار دولت خدمات محرومیت‌زدایی انجام می‌دهد.

طحان، خدمات بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در فارس را چشمگیر دانست و ادامه داد: این مردم هستند در قالب گروه‌های جهادی که به کمک دولت می‌آید.

آبرسانی به ۳۰۸ روستا، آسفالت راه‌های روستایی و راه‌های بین مزارع و گلزار‌های شهدا و دسترسی به مقبره شهدای گمنام با ۹۴ پروژه راه‌های روستایی به ارزش ۳۰۴ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲، ساخت یک‌هزار و ۲۰۰ مسکن مددجویی کمیته امداد ظرف ۲ سال که تا امروز ۵۵۷ مسکن به کمیته امداد تحویل شده است، ورود به مشاغل خانگی، پهباد‌های کشاورزی و سم‌پاشی با اعتبار ۴۶۷ میلیارد تسهیلات در عرصه اقتصاد مقاومتی، از خدمات این سازمان در سال گذشته است که مسئول بسیج سازندگی فارس به بیان آن، افزود: کاشت یک‌میلیون اصله نهال در دو ماه با کمترین امکانات در بیابان‌های استان از دیگر خدمات این سازمان است.

او گفت: تکمیل و مرمت ۸۰۰ مسکن نیازمندان در سال ۱۴۰۲، بهسازی و مرمت راه‌های بین مزارع، تکمیل مساجد و مجتمع فرهنگی و مذهبی، احداث و تکمیل مخازن ۷ مترمکعبی آب شرب، احداث و تکمیل استخر‌های آب کشاورزی، احیا و لایروبی چاه و قنات، احداث و تکمیل کانال‌های کشاورزی، تکمیل خانه عالم و مجموعه‌های ورزشی، ساماندهی و‌مرمت گلزار شهدا و برنامه‌های متنوع در بحث امنیت غذایی، از پیکر خدمات سازمان بسیج سازندگی فارس است.

احداث ۲۰۰ کارگاه اشتغالزایی و اهدای ۳ هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان، از دیگر اقدامات این سازمان در بحث محرومیت‌زدایی در سال ۱۴۹۲ انجام شده که سرهنگ طحان با اشاره به آن، تصریح کرد: همه این تلا‌ش‌ها با حمایت جهادگران در مجموعه بسیج سازندگی است و افتخار این را داریم که این سازمان در فارس تا امروز ۵ هزار و ۲۰۰ گروه جهادی را راهبری می‌کند.

به گفته او، از جمله خدمات این گروه‌های جهادی به خصوص در ایام نوروز و تابستان، محرومیت‌زدایی در سطح روستا‌های دورافتاده است که در نوروز امسال ۷۶۴ گروه جهادی در هشت عرصه عمرانی، بهداشت و درمان، فرهنگی و تربیتی، کمک مومنانه، آموزشی و تحصیلی، کشاورزی و دامپزشکی، آسیب‌های اجتماعی و مشاوره، اشتغال و اقتصاد خدمت‌رسانی کردند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس ادامه داد: در ماه مبارک‌رمضان هم گروه‌های جهادی با راه‌اندازی پویش سراسری خانه دوست کجاست؟ با همت ۵۰۰ گروه جهادی ۳۵۴ هزار افطاری ساده را میان مردم استان توزیع کردند و تعمیر و خانه‌تکانی ۴۳۰ عدد از منازل افراد نیازمند انجام دادند.

طحان با اشاره به ورود به هفته بسیج سازندگی، گفت: در این هفته یک هزار و ۲۵ برنامه در سطح استان اجرا می‌شود که ۲۴۵ عنوان برنامه به پروژه‌های محرومیت‌زدایی، ۱۴۷ عنوان مربوط به اقتصاد و اشتغال، ۵۵۸ عنوان برنامه در‌موضوع خدمت‌رسانی جریان جهادی و ۷۵ عنوان برنامه کمک‌های مومنانه است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از 1100 مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری استان فارس در نمایشگاه ایران اکسپو منعقد شد
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • کاهش ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی در اصفهان
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد
  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد